Sathya Sai Onderwijs workshops over de 5 elementen


In het vroege voorjaar van 2023 gaat het ESSE/SSO team van de SSSIO-NL opnieuw een serie workshops verzorgen. Dit keer over de 5 elementen: ether, lucht, vuur, water en aarde. Deze elementen vormen de basis van de gehele schepping. Ze zijn overal en in alles aanwezig!

'Iedereen zegt dat God verantwoordelijk is voor de schepping, het onderhoud en de ontbinding van de wereld. In welke vormen functioneert God bij het uitvoeren van deze drie activiteiten? De vijf elementen zijn de vormen van God. Niets bestaat zonder deze vijf elementen. De vijf elementen vormen goddelijkheid.'
- Sri Sathya Sai Baba, 25 oktober 2001


We willen in deze workshops focussen op de 5 elementen. Hoe zijn ze ontstaan, hoe ervaren wij ze, wat doen wij ermee? Hoe kunnen we ze herkennen zowel buiten ons als in onszelf? Hoe ermee om te gaan voor spirituele ontwikkeling en voor het welzijn van de hele schepping? Dit alles gebaseerd op de leringen van Sri Sathya Sai Baba.

De workshops zullen bestaan uit presentaties, onderlinge uitwisseling in groepjes, opdrachten waar je thuis eventueel mee aan de slag kunt en af en toe een tekst om zelf te lezen.

Er zullen 5 online workshops online via Zoom zijn:
op zaterdagochtenden van 10.00-12.00 u.
We sluiten af met een dag samen op een locatie.

Ook als je niet elke keer kunt deelnemen ben je welkom.

Data online: 4 februari, 18 februari, 4 maart, 18 maart en 1 april.
De laatste dag, die op locatie zal zijn, wordt nog nader bepaald.

We kijken er naar uit om samen aan de slag te gaan en hopen op zeer inspirerende bijeenkomsten.

Aanmelden
Je kunt je hier aanmelden.

Bij vragen kun je een e-mail sturen naar <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.>.