Gurupoornima vieringen in Nederland

Gurupoornima wordt in diverse groepen en centra in Nederland gevierd, o.a. in:

Amsterdam/Amstelveen op woensdagavond 13 juli 2022 - er is ook een skypeverbinding mogelijk.

 

Internationale Online Gurupoornima vieringen

op zaterdag 9 en zondag 10 juli 2022

Om Sri Sai Ram

De Sri Sathya Sai International Organisation (SSSIO) nodigt jou, je familie en je vrienden van harte uit om deel te nemen aan de inspirerende online Gurupoornima vieringen op 9 en 10 juli 2022 met als thema ‘Sri Sathya Sai: Boodschap van Universele Liefde’.

Dit is de link naar de vieringen: https://www.sathyasai.org/live

De tijden van het programma en meer informatie vind je HIER

Het programma richt zich op de kernleringen van Sri Sathya Sai Baba over de vijf menselijke waarden. Ter gelegenheid hiervan is er een Gurupoornima studiegids samengesteld waarin negen brieven van onze geliefde Swami met wijze berichten. Laten we genieten van het lezen van deze prachtige brieven en zijn leringen in praktijk brengen.

We zijn Swami dankbaar dat hij ons als één familie heeft verenigd om onze liefde en dankbaarheid aan Zijn goddelijke lotusvoeten aan te bieden.

Het programma wordt op Nederlandse tijd uitgezonden op

10 juli 2022 om 05.00 u. 's ochtends en om 18.00 u. ’s middags

 

 ‘Luisteren naar de glorie van God zuivert het hart. Dus de eerste stap naar toewijding is luisteren. Maar alleen luisteren is niet voldoende; je moet bezingen waar je naar luistert. Ook zingen is niet voldoende; je moet er in je hart aan denken. Er alleen aan denken is ook niet voldoende; je moet met beide handen dienen. Zorg daarom voor goede woorden, gedachten en daden. Dat is Trikarana Shuddhi (eenheid van gedachten, woorden en daden). Er moet harmonie zijn tussen de gevoelens in het hart, die in woorden worden uitgedrukt, en de woorden die met de handen in praktijk worden gebracht. Het menselijk leven wordt geheiligd door de harmonie van gedachten, woorden en daden. Deze harmonie heiligt ook de tijd.’
- Sri Sathya Sai Baba, 14 april 1993