Vastleggen van ervaringen met Sri Sathya Sai Baba voor latere generaties

De SSSIO verzamelt ervaringen van Sai toegewijden met Sathya Sai, als getuigenis van wat hij voor ons betekent. Dit is waardevol voor nu en voor de toekomst. De toekomstige generaties zullen niet in de gelukkige gelegenheid zijn om Sathya Sai Baba in fysieke vorm mee te maken. Deze getuigenissen zijn verrijkend en inspirerend, zowel voor de toegewijde zelf als voor degenen die de ervaringen kunnen zien, horen of lezen.

Eén van de geïnterviewden zegt hierover:

‘Wat ik als zo belangrijk heb ondervonden is dat ik dertig jaar leven met Baba de revue heb laten passeren aan de hand van een aantal vragen. Dat is heel inspirerend. Bijvoorbeeld:

Welke lessen heb ik geleerd door met Sai Baba in contact te zijn? en Hoe heeft Baba mijn leven veranderd? Het is een uitdaging daarop een antwoord te geven. Met een stok achter de deur, waarvoor ik zelf heb gekozen door een interview te willen geven, moest ik er serieus over nadenken. Om tot de conclusie te komen dat Sai Baba’s leringen me ontzettend veel gebracht hebben. Ik voel me veel meer verbonden met de natuur, maar ook met andere mensen. Wat ik meer dan vroeger doe, is bij mijn gedachten, woorden en daden kijken of er sprake is van liefde. Ik ben me ervan bewust en ervaar dat ik hier energie van krijg. Ik voel me een blijer mens.’

Wil je ook je ervaringen met Sathya Sai vastleggen voor het archief, hetzij op video, audio of op schrift, of wil je hier meer info over, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..