Online Global Gurupoornima 2020

De Sathya Sai International Organisation organiseert op 4 en 5 juli 2020 een Online Global Gurupoornima viering. Als voorbereiding daarop is een driedelige reeks met kort studiemateriaal opgesteld, waarin enkele van Sathya Sai Baba’s toespraken tijdens Gurupoornima zijn opgenomen. Elk gidsje bevat een inspirerend verhaal en een reeks vragen om over na te denken.

Dr. Reddy raadt alle Sathya Sai toegewijden over de hele wereld aan om deze 3 gidsjes vooraf te bestuderen, zodat we Swami onze liefde en dankbaarheid kunnen aanbieden tijdens de komende Gurupoornima 2020.

Het registratieformulier en andere informatie over de Online Global Gurupoornima viering zijn te vinden op: http://www.sathyasai.org/announcements/guru-poornima-2020

Ook de Nederlandse vertaling van het studiemateriaal is hier te vinden.

Dit is de link naar de viering: https://www.sathyasai.org/live

Het tijdstip van de gezamenlijke online viering van Gurupoornima voor Zone 7, waaronder Nederland valt, is omgerekend naar onze tijd:

Zondag 5 juli van 18.00 - 20.00 u. ’s avonds.

De inlog-opstart met Swami's darshan en lichtmeditatie begint om 17.30 u.

(NB wij zijn 9 uur verder in de tijd vergeleken met de Los Angeles tijd die op het programma staat)

Voor degenen die het programma op het eerdere tijdstip voor andere Zones (zoals Azië en Australië) willen volgen start het op 5 juli 's ochtends om 05.00 u. 's ochtends Nederlandse tijd.