Mijn ervaringen met Sri Sathya Sai Baba

De SSSIO verzamelt ervaringen van Sai toegewijden met Sathya Sai als getuigenis voor latere generaties van wat hij voor ons tijdens zijn leven heeft betekent. Hoe is het om Sathya Sai Baba in fysieke vorm te hebben meegemaakt? Deze getuigenissen zijn verrijkend en inspirerend, zowel voor de toegewijde zelf als voor degenen die naar de ervaringen kunnen luisteren of erover kunnen lezen.

Eén van de hiervoor geïnterviewden zegt hierover:

‘Wat ik als zo belangrijk heb ondervonden is dat ik dertig jaar leven met Baba de revue heb laten passeren aan de hand van een aantal vragen. Dat is heel inspirerend. Bijvoorbeeld:

Welke lessen heb ik geleerd door met Sai Baba in contact te zijn? en Hoe heeft Baba mijn leven veranderd? Het is een uitdaging daarop een antwoord te geven. Met een stok achter de deur, waarvoor ik zelf heb gekozen door een interview hierover te willen geven, moest ik er serieus over nadenken. Om tot de conclusie te komen dat Sai Baba’s leringen me ontzettend veel gebracht hebben. Ik voel me veel meer verbonden met de natuur, maar ook met andere mensen. Wat ik meer dan vroeger doe, is bij mijn gedachten, woorden en daden kijken of er sprake is van liefde. Ik ben me ervan bewust en ervaar dat ik hier energie van krijg. Ik voel me een blijer mens.’

Wil je ook je ervaringen met Sri Sathya Sai laten behouden en archiveren, hetzij op video, audio of op schrift, of wil je hier meer info over, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..