Bericht van Dr Narendranath Reddy, voorzitter van de Sathya Sai International Organisation.
 
Dr Reddy schrijft ons het volgende:
 
Zoals u weet, heeft de COVID-19-pandemie veel uitdagingen voor ons gecreëerd die onze gezondheid, de economie, het onderwijs, reizen en vele aspecten van onze samenleving beïnvloeden. Laten we deze uitdagingen aangaan met kalmte, kracht en vertrouwen in Bhagawan Sri Sathya Sai Baba die ons zal leiden, bewaken en leiden, zoals altijd.
 
Gezien de huidige situatie worden alle grote SSIO-evenementen die voor 2020 in Prasanthi Nilayam en wereldwijd zijn gepland, uitgesteld tot 2021. Dit omvat evenementen en programma's zoals Pre-World Conferences, de 11e Wereldconferentie, de 2020 Summer Conference, Gurupoornima en kerstvieringen in 2020.
NB (later toegevoegd) Een uitzondering geldt voor de Young Adult Festivals: deze zijn verplaatst naar 2022.
We houden u op de hoogte van toekomstige ontwikkelingen.
 
De Sri Sathya Sai Central Trust (SSSCT) zal ons informeren over de verschillende evenementen in Prasanthi Nilayam, afhankelijk van de lokale situatie en richtlijnen van de Indiase regering en gezondheidsautoriteiten.

De SSIO zal wereldwijd online satsangs, retraites, vieringen van festivals en verschillende educatieve en serviceprojecten blijven houden, zoals toegestaan door de lokale overheid en gezondheidsautoriteiten, met instemming van de lokale SSIO-leiding. We hebben onlangs Aradhana Mahotsavam gehouden met online programma's waaraan duizenden enthousiaste toegewijden deelnamen.

Verder hebben we plannen om op internationaal niveau Gurupoornima te vieren via webinars. We nodigen jullie allemaal uit om met ons mee te doen aan de SSIO Online Gurupoornima-programma's van 4 tot 5 juli 2020 - verdere details zullen nader worden verstrekt.

Laten we ons de geruststelling van Swami herinneren: "Waarom angstig zijn als Ik hier ben" - en vasthouden aan Zijn lotusvoeten om ons over deze oceaan van Samsara te brengen.