Gurupoornima valt dit jaar op 27 juli 2018 en wordt in diverse groepen en centra gevierd:

In Regio 1 wordt dit gevierd in Amsterdam op 27 juli: Uitnodiging

In Regio 3 wordt dit o.a. gevierd in Rotterdam op 29 juli: Uitnodiging

Zie ook de video van Dr. Reddy over de betekenis van Gurupoornima. Deze video is met Nederlandse ondertiteling te bekijken op https://sathyasai.org/video/2018-guru-poornima-message.

De video-boodschap van Dr. Narendranath Reddy, voorzitter Prasanthi Council, ter gelegenheid van Gurupoornima 27 juli 2018 is te bekijken, te downloaden en te delen op:

https://sathyasai.org/video/2018-guru-poornima-message

In deze video deelt Dr Reddy de betekenis van Gurupoornima zoals gegeven door Sathya Sai Baba, en de boodschap van Sathya Sai over Zelfrealisatie door ‘hoofd, hart en handen’ te ontwikkelen en door de beoefening van de vier Mahamantra’s.

De video is met Nederlandse ondertiteling te bekijken.

 

Van 28 juli t/m 1 augustus a.s. is er een Europese pelgrimsreis naar de ashram van Sathya Sai Baba in India. Iedereen is van harte uitgenodigd om deel te nemen. Via deze link kunt u zich aanmelden: registratie satsang. Deze registratie is open tot eind april. Iedereen die zich tot dan toe heeft geregistreerd, wordt opgenomen in de lijst voor de ashram en accommodatie. Degenen die daarna komen, moeten zelf voor hun accommodatie zorgen.

Meer informatie is te vinden op http://www.european-pilgrimage.org

Zie ook de uitnodiging

Het Concert 'Trust in Your Heart' van Dana Gillespie op 8 april 2018 in de Vondelkerk in Amsterdam,

georganiseerd door de SSIO-NL is nu hier te bekijken en te beluisteren.

Haar songs zijn geïnspireerd door de leringen van Sathya Sai Baba.

Hulp bij rampen

Voor de Sathya Sai International Organisation (SSIO) is het van groot belang om een ander, inclusief dieren,  hulp te bieden in het geval van nood. De SSIO is vaak een van de eerste hulporganisaties die arriveert bij een ramp, om mens en dier hulp te bieden, en zijn ook de laatste die vertrekken.

Over deze hulp en andere hulpprojecten wereldwijd is meer te vinden op Sathya Sai Humanitarian Relief.

Ook zijn er richtlijnen en is er een handleiding voor het bieden van hulp bij een ramp. Deze kunnen worden opgevraagd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..