Voedsel- en kledingtransport naar vluchtelingen

Op 16 oktober jl. was alweer het 12e transport vanuit Nederland van voedsel en goederen voor de vluchtelingen in Calais/Duinkerke. Het busje was tot de nok toe gevuld met de goederen die de afgelopen paar weken in Nederland waren ingezameld.

Kijk hier voor een korte impressie van het uitladen na aankomst bij het magazijn in Calais. Het volgende transport wordt alweer gepland. Neem voor meer informatie daarover contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het Concert 'Trust in Your Heart' van Dana Gillespie op 8 april 2018 in de Vondelkerk in Amsterdam,

georganiseerd door de SSIO-NL is nu hier te bekijken en te beluisteren.

Haar songs zijn geïnspireerd door de leringen van Sathya Sai Baba.

Hulp bij rampen

Voor de Sathya Sai International Organisation (SSIO) is het van groot belang om een ander, inclusief dieren,  hulp te bieden in het geval van nood. De SSIO is vaak een van de eerste hulporganisaties die arriveert bij een ramp, om mens en dier hulp te bieden, en zijn ook de laatste die vertrekken.

Over deze hulp en andere hulpprojecten wereldwijd is meer te vinden op Sathya Sai Humanitarian Relief.

Ook zijn er richtlijnen en is er een handleiding voor het bieden van hulp bij een ramp. Deze kunnen worden opgevraagd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Akhanda Bhajan

 

Akhanda Bhajan - het wereldwijd 24 uur non-stop zingen van bhajans voor vrede, welzijn en harmonie in de wereld - is dit jaar van zaterdag 10 november 18:00 u. tot zondag 11 november 18:00 u.

Iedereen is van harte welkom bij de diverse vieringen die in Nederland worden gehouden:

- Overzicht van de vieringen (let op: per viering zijn de begin- en eindtijden verschillend).

Voor allen een gezegende Akhanda Bhajan toegewenst!

 
Regio 1 in Amsterdam Z.O.

Regio 2 in Utrecht

Regio 3 in Rotterdam, Den Bosch en Eindhoven