Voedsel- en kledingtransport naar vluchtelingen

Regelmatig worden er vanuit Nederland voedsel en goederen voor de vluchtelingen naar Calais/Duinkerke gebracht.

Kijk hier voor een korte impressie van het uitladen bij aankomst bij het magazijn in Calais.

Het volgende transport is op 27 augustus a.s. Neem voor meer informatie contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hulp bij rampen

Voor de Sathya Sai International Organisation (SSIO) is het van groot belang om een ander, inclusief dieren,  hulp te bieden in het geval van nood. De SSIO is vaak een van de eerste hulporganisaties die arriveert bij een ramp, om mens en dier hulp te bieden, en zijn ook de laatste die vertrekken.

Over deze hulp en andere hulpprojecten wereldwijd is meer te vinden op Sathya Sai Humanitarian Relief.

Ook zijn er richtlijnen en is er een handleiding voor het bieden van hulp bij een ramp. Deze kunnen worden opgevraagd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Sathya Sai Onderwijs in Menselijke Waarden - Global Compendium
 
Sathya Sai heeft ons een enorm geschenk gegeven met de pedagogiek van het Sathya Sai Onderwijs in Menselijke Waarden (SSOMW). De impact van dit SSOMW wordt wereldwijd ervaren, zoals u zelf kunt zien in het Global Compendium.
 
 
Heeft u behoefte aan meer informatie over het Sathya Sai Onderwijs in Menselijke Waarden? Neemt u dan hier contact met ons op.