De video-boodschap van Dr. Narendranath Reddy, voorzitter Prasanthi Council, ter gelegenheid van Swami’s Mahasamadhi - Aradhana Mahotsavam 24 april 2018 is te bekijken, te downloaden en te delen op:

https://sathyasai.org/video/2018-aradhana-mahotsavam-message-dr-reddy

Dr. Reddy moedigt ons aan om de leringen van Sathya Sai Baba te volgen en gebruik te maken van de verschillende mogelijkheden die door Sai Baba worden geschonken voor onze eigen spirituele vooruitgang en dienst aan de samenleving.

De Nederlandse vertaling is op te vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Van 28 juli t/m 1 augustus a.s. is er een Europese pelgrimsreis naar de ashram van Sathya Sai Baba in India. Iedereen is van harte uitgenodigd om deel te nemen. Via deze link kunt u zich aanmelden: registratie satsang. Deze registratie is open tot eind april. Iedereen die zich tot dan toe heeft geregistreerd, wordt opgenomen in de lijst voor de ashram en accommodatie. Degenen die daarna komen, moeten zelf voor hun accommodatie zorgen.

Meer informatie is te vinden op http://www.european-pilgrimage.org

Zie ook de uitnodiging

Het Concert 'Trust in Your Heart' van Dana Gillespie op 8 april 2018 in de Vondelkerk in Amsterdam,

georganiseerd door de SSIO-NL is nu hier te bekijken en te beluisteren.

Haar songs zijn geïnspireerd door de leringen van Sathya Sai Baba.

Hulp bij rampen

Voor de Sathya Sai International Organisation (SSIO) is het van groot belang om een ander, inclusief dieren,  hulp te bieden in het geval van nood. De SSIO is vaak een van de eerste hulporganisaties die arriveert bij een ramp, om mens en dier hulp te bieden, en zijn ook de laatste die vertrekken.

Over deze hulp en andere hulpprojecten wereldwijd is meer te vinden op Sathya Sai Humanitarian Relief.

Ook zijn er richtlijnen en is er een handleiding voor het bieden van hulp bij een ramp. Deze kunnen worden opgevraagd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..