Op vrijdag 21 februari 2020 wordt door de SSIO wereldwijd Mahashivaratri gevierd met het zingen van bhajans van vrijdagavond 21 februari 18.00 u. t/m zaterdagochtend 06.00 u.

Ook in Nederland zijn er vieringen op diverse locaties. Per viering kunnen de tijden en/of dagen verschillen.

Vieringen zijn o.a. in Amstelveen, Rotterdam en Utrecht. Zie de uitnodigingen van regio 1 en de centra bij de plaatsen hieronder:

- Amsterdam (Amstelveen) (vrijdag 21 februari van 18.00 tot 06.00 u. zaterdag 22 februari)

- Rotterdam (vrijdag 21 februari van 18.00 tot 06.00 u. zaterdag 22 februari)

- Utrecht (zondag 23 februari van 10.00-14.00 u.)

 

Hulp bij rampen

Voor de Sathya Sai International Organisation (SSIO) is het van groot belang om een ander, inclusief dieren,  hulp te bieden in het geval van nood. De SSIO is vaak een van de eerste hulporganisaties die arriveert bij een ramp, om mens en dier hulp te bieden, en de laatste die vertrekt.

Over deze hulp en andere hulpprojecten wereldwijd is meer te vinden op Sathya Sai Humanitarian Relief.

Ook zijn er richtlijnen en is er een handleiding voor het bieden van hulp bij een ramp. Deze kunnen worden opgevraagd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De Sathya Sai International Organisation (SSIO) zal in november 2020 de 11e Wereldconferentie in Prasanthi Nilayam houden, in combinatie met de 95e geboortedagviering van Sathya Sai Baba.

Het thema van de conferentie is: ‘Eenheid is Goddelijkheid; Zuiverheid is Verlichting’. Ter voorbereiding hierop organiseert de SSIO diverse Pre-Wereldconferenties in alle Zones over de hele wereld en zijn hiervoor twee studiegidsen samengesteld: één over Eenheid en de tweede over Zuiverheid. Elk hoofdstuk van de twee gidsen illustreert een belangrijk onderwerp met citaten van Sai Baba, met referenties. De studiegidsen bevatten ook zeven toespraken over eenheid en vier over zuiverheid. De Engelstalige studiegidsen, Unity en Purity, zijn hier te vinden.

- De Nederlandse vertaling van Unity, 'Eenheid', is hier te vinden.

- De Nederlandse vertaling van Purity, 'Zuiverheid is verlichting' is hier te vinden.

In deze videoboodschap met Nederlandse ondertiteling spreekt Dr. Narendranath Reddy, voorzitter SSIO, over het belang van eenheid en zuiverheid, de wereldconferentie, de pre-wereldconferenties en de festivals voor jongeren over de hele wereld.

Voedsel- en kledingtransport naar vluchtelingen

Regelmatig worden er vanuit Nederland voedsel en goederen voor de vluchtelingen naar Calais/Duinkerke gebracht.

Kijk hier voor een korte impressie van het uitladen bij aankomst bij het magazijn in Calais.

Het volgende transport is op 17 maart a.s. Neem voor meer informatie contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

- Jaarverslag 2019