De video-boodschap van Dr. Narendranath Reddy, voorzitter Prasanthi Council, ter gelegenheid van Sathya Sai Baba's 93ste geboortedag is te bekijken, te downloaden en te delen op:

http://sathyasai.org/event/birthday-2018-talk-by-dr-reddy

In deze video schetst Dr. Reddy ons geluk als tijdgenoten van de Avatar, Bhagawan Sri Sathya Sai Baba.

 

 

 

Voedsel- en kledingtransport naar vluchtelingen

Op 16 oktober jl. was alweer het 12e transport vanuit Nederland van voedsel en goederen voor de vluchtelingen in Calais/Duinkerke. Het busje was tot de nok toe gevuld met de goederen die de afgelopen paar weken in Nederland waren ingezameld.

Kijk hier voor een korte impressie van het uitladen na aankomst bij het magazijn in Calais. Het volgende transport wordt alweer gepland. Neem voor meer informatie daarover contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hulp bij rampen

Voor de Sathya Sai International Organisation (SSIO) is het van groot belang om een ander, inclusief dieren,  hulp te bieden in het geval van nood. De SSIO is vaak een van de eerste hulporganisaties die arriveert bij een ramp, om mens en dier hulp te bieden, en zijn ook de laatste die vertrekken.

Over deze hulp en andere hulpprojecten wereldwijd is meer te vinden op Sathya Sai Humanitarian Relief.

Ook zijn er richtlijnen en is er een handleiding voor het bieden van hulp bij een ramp. Deze kunnen worden opgevraagd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Landelijke Geboortedagviering van Sathya Sai Baba

De 93ste Geboortedag van Sathya Sai Baba wordt dit jaar landelijk gevierd

op zaterdag 24 november 2018 van 10:30-16:00 u. in College ‘De Heemlanden’, De Slinger 48, 3995 DE Houten.

U bent van harte welkom vanaf 09:30 uur.

Het thema van deze dag is Zuiverheid - Purity

Uitnodiging